Gyertyatartó… Candle holder

Nehogy azt higgye bárki is, hogy lustálkodok… minden napra jut valami apróság, amit sürgősen el kell készítenem. Van, hogy csak néhány masnit kötök ide-oda, van, hogy komolyabb dologba vágom a fejszém.

A karácsony kapcsán persze én is elkezdtem díszítgetni a lakást… mértékkel, és egészen ötletszerűen, de már a polcokon sorakoznak a mindenfélék, amik a karácsonyi hangulatot próbálják becsempészni hozzánk.

A boltokban járva mindig nézegetem a mécsestartókat, gyertyatartókat, hiszen ezek szorosan hozzá tartoznak az ünnepi hangulathoz. Nézegetem, nézegetem, megfogom, de gyorsan vissza is teszem, bármennyibe is kerül… milyen lenne már, ha vennék, amikor csinálni is tudok! Különben is, drága uram állandóan az egyre szaporodó tárgyak miatt hőzöng. Kedvenc mondása szerint akkor hozhatok be egy új tárgyat, ha kettő távozik… ezúttal igyekeztem komolyan venni, és az itthon lévő kacatokból recycling-olok díszeket. 🙂

Íme az a bizonyos gyertyatartó:A kiürült mézes üvegekbe beleállítottam 3-3 vékony fehér gyertyát, amiket évek óta a fiókban őrzök. A nykukra masnit kötöttem, és kész is az ünnepi gyertyatartó. Egyszerű, igaz?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.