kocsimizéria

Elkezdődött… vagy folytatódik?
Tegnap elvittük a Sharant a szerelőnkhöz, nézze meg mitől szállt el az elektronika a hazafelé úton… a diagnosztikai program végigfutott: ABS-rendszer probléma… ezt hosszas küzdelem után úgy tűnt megoldotta egy biztosíték-csere. Feri felesége közben egy bőrönddel ide-oda járkált… pakolt, hiszen wellnessezni indultak Siófokra… így amikor kész lett a kocsi, jóformán beugrott Feri, és már indultak is…
Mi meg elindultunk Pestre családi karácsonyozásra. Már befelé gyanús volt a kuplung. Aztán hazafelé, este 8-kor már beesett, és minden piros lámpánál hosszas küzdelem árán lehetett csak kettesbe kapcsolni. Végül csak hazaértünk.
Reggel mindenkit előszedtünk, akit csak tudtunk, mire lett egy szerelő a kuplunghoz… csakhogy mikor Peti elindult (volna) hozzá, az elektronika újfent csődöt mondott. Újabb telefonok. Az eredmény: 3-án nyit minden valamire való szervíz, és alkatrész beszerzőhely.
Szóval még maradunk, és drukkolunk… hátha megússzuk pár napos késéssel… és remélhetőleg nem a mi gatyánk megy rá a szerelésre.
Kölcsön lónak túrós a háta… vagy hogy is van?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.