hajnalban indulás!!!

Az elmúlt napok elég zűrösen teltek.

Ugye a kocsi meghibásodása okán pár napos csúszásra kárhoztattunk… az elektromos hibát 2 nap alatt hárították el, 29-re lett kész. A kuplung szerelése hétfőtől ma estig tartott (most várom, hogy Peti hazahozza, és feltöltsük az autót)… A hibalista megjegyezhetetlen, a lényege annyi, hogy minden elromlott, ami elromolhatott, ami nem, annak a szavatossága járt le, így azért kellett cserélni. Az egészet megúsztuk egy kisebb kocsi árából (a Ford KA átíratással együtt került ennyibe)… még 1 millió sem volt. 😀
Mint kiderült, a főnök 6-ára bejelentette a kocsit szerelőhöz (Svájcban), így ha most nem lett volna baja, ott úgyis átvizsgálták volna… kb. háromszoros áron.
Szóval még jól is jártak!!! És tulajdonképp zsír új kocsival kelhetünk útra.

A kényszerpihenőt ügyintézéssel, pakolással töltöttük… én mára félhullának érzem magam… remélem Peti jobban bírja!
Annyi a csomagunk, hogy tutira nem fér be a kocsiba minden. Majd később kikerülnek valahogy. Talán teleportálással, vagy Babilon-gyertyával, esetleg egy nagyobb méretű postagalamb hátán. De az is lehet, hogy egy Trifós kocsi elhozza.

Hajnalban indulunk. Először Szentgotthárdra megyünk, és 2 óra alatt pótoljuk be az elmaradt karácsonyi látogatást. Nem tudom mikor indulunk tovább… ilyen apró-cseprő részletek egyenlőre nem érdekelnek. Lényeg, hogy indul a mandula!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.